De zeven zussen tweedehands

Een nieuwprijs van €28,- per boek. Dat zou toch goedkoper kunnen? We horen het je denken. Wij hebben goed nieuws. Wij verkopen ongelezen boeken voor bodemprijzen, te vergelijken met prijzen van tweedehandsjes. Ben je groot fan van boekenreeksen? Sla dan zeker de zeven zussen tweedehands van Lucinda Riley niet over. Stapel de boeken en profiteer van kortingen die kunnen oplopen tot 80%.

VOLGORDE TWEEDEHANDS ZEVEN ZUSSEN REEKS

De zeven zussen reeks is een klapper van formaat. Lucinda Riley verkocht ruim twee miljoen exemplaren in België en Nederland – dan hebben we het nog niet over andere landen. Riley schreef zeven succesvolle boeken en het achtste deel is onderweg. Elk boek verhaalt over de zoektocht naar de wortels van de zeven zussen nadat ze een mysterieuze brief ontvangen vol aanwijzingen van hun vader, Pa Salt, na zijn overlijden. Lucinda Riley schreef de volgende boeken in uit de zeven zussen serie tweedehands:

  1. De Zeven Zussen – Maia
  2. Storm – Ally
  3. Schaduw – Star
  4. Parel – CeCe
  5. Maan – Tiggy
  6. Zon – Electra
  7. De Zevende Zus – de mysterieuze zevende zus

Boek nummer 8 verschijnt in het voorjaar van 2023. Omdat Lucinda Riley in juni 2021 overleed, aan de gevolgen van kanker, maakt haar zoon het achtste deel van de zeven zussen serie tweedehands af:

  • Atlas – Het verhaal van Pa Salt

De zeven zussen serie tweedehands: ramsj boeken

Weinig tweedehands boeken als de zeven zussen hebben je zo in de greep. Waarschijnlijk kijk je reikhalzend uit naar het moment dat je een volgende deel op de kop kan tikken. Een nadeel van de zeven zussen tweedehands is dat tweedehandsjes soms zelfs derdehandsjes zijn en zijn stukgelezen. In onze collectie vind je een alternatief op de zeven zussen tweedehands: ramsj boeken. Dit zijn boeken die nooit eerder verhandeld zijn en ver onder de vaste boekenprijs verkocht worden.

Nog niet alle delen van de zeven zussen reeks ligt momenteel in de ramsj. Bekijk ons aanbod en ontdek welke alternatieven van de tweedehands zeven zussen serie voor de kleinste prijsjes over de digitale toonbank gaan.

DE ZEVEN ZUSSEN SERIE TWEEDEHANDS KOPEN

De meerdere malen genomineerde boekenserie van Lucinda Riley is populair. Dit merken wij aan de vele aanvragen voor ons alternatief op de zeven zussen tweedehands reeks. Wanneer je niet mis wilt grijpen, is het verstandig onze website in de gaten te houden voor nóg meer acties op deze boeken. En is de tweedehands boeken serie van de zeven zussen die je wilt op voorraad? Voor 14:00 besteld betekent morgen al in huis. Combineer de zeven zussen tweedehands met andere boeken voor kortingen tot 80%

Bekijk ook eens:

Best Verkocht

top 100
1
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 17,99
Bekijk product
Riley, Lucinda
Atlas - Deel 8
2
Nieuwprijs
€ 10,00
Onze prijs
€ 4,99
Bekijk product
Manuela Inusa
De theewinkel vol geluk
3
Nieuwprijs
€ 13,99
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Walden, Libby
Dit is uil
4
Nieuwprijs
€ 7,99
Onze prijs
€ 3,99
Bekijk product
Pellegrino, Nicky
Dromen van Italië
5
Nieuwprijs
€ 19,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
Teun Toebes
VerpleegThuis
6
Nieuwprijs
€ 25,95
Onze prijs
€ 14,99
Bekijk product
Yarros, Rebecca
Fourth wing
7
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 9,99
Bekijk product
King, Stephen
Fairy tale (NL)
8
Nieuwprijs
€ 24,99
Onze prijs
€ 17,99
Bekijk product
Lucinda Riley
De zevende zus - Deel 7
9
Nieuwprijs
€ 10,00
Onze prijs
€ 5,99
Bekijk product
Ware, Ruth
In een donker, donker bos (premium pocket)
10
Nieuwprijs
€ 29,99
Onze prijs
€ 12,99
Bekijk product
John Hart / Brazil, Mark / Burbank, Jon / Jef
Capitool - Japan